Lena Larsson driver Magasinet Erikstorp

Jag är en erfaren, trygg och jordnära beteendevetare och bonde med en filosofie magisterexamen i socialpsykologi. Under många år har jag jobbat med HR-frågor och hjälpt hundratals chefer med skiftande utmaningar. Jag har också i olika sammanhang jobbat med att stödja och vägleda människor som haft erfarenhet av ohälsa.

Vill hjälpa dig att känna frihet

Efter många år som anställd kände jag att min fulla potential inte togs till vara. Jag la ner min själ i många delar av mitt arbete men fick sällan se resultat därefter, på grund av organisatoriska orsaker. Jag började gräva där jag stod och kom underfund med att jag genom min livs- och arbetslivserfarenhet har resurser som jag vill använda för att hjälpa andra. Hjälpa dem att känna frihet att kunna vara sig själv och ha kontakt med sin inre kompass.

Vi blir alla bättre ledare om vi känner trygghet och har tillit till oss själva och de vi vill vara. Dessutom vet jag vilken viktig resurs naturen är för personlig utveckling.

Utveckla ditt sanna jag

Jag vill inspirera och vägleda människor att ta ansvar för sina liv och göra medvetna val; för att må bättre, använda sina förmågor och bli en bättre ledare för sig själv och andra. Här står hela människan i fokus med ärlighet och medmänsklighet som verksamhetens grundpelare.

I en värld där det mesta ska gå snabbt och människor ska vara framgångsrika, lyckade och hela tiden nå nya mål, vill jag vara motvikten. På Magasinet i Erikstorp jobbar jag istället med psykologisk trygghet och utan krav på prestation. Min gård med dess omgivningar bjuder dessutom in till ett annat typ av samtal och utveckling, än det traditionella.

Efter ett besök hos mig

När man varit hos mig ska man känna en större tillfredsställelse  med livet  och ökad tillit till att hantera  det som människa och ledare och ha fått verktyg som man kan arbeta vidare med, även när man lämnat gården.

Om du och dina ledare har en vilja till förändring och värdesätter ömsesidig ärlighet, kan vi säkert fungera bra tillsammans. Jag lovar inte guld och gröna skogar, snarare en process som på sikt leder till utveckling. Jag vill vara vägledaren organisationer vänder sig till när de söker bestående förändring i ledarskapet, på riktigt, och där de också är beredda att ta ansvar för resultatet.

Medmänsklighet, ärlighet och vilja är mina ledord

Om du och dina ledare har en vilja till förändring och värdesätter ömsesidig ärlighet, kan vi säkert fungera bra tillsammans. Jag lovar inte guld och gröna skogar, snarare en process som på sikt leder till utveckling. Jag vill vara vägledaren organisationer vänder sig till när de söker bestående förändring i ledarskapet, på riktigt, och där de också är beredda att ta ansvar för resultatet.

Min bakgrund

Mina rötter har jag på en liten bondgård i södra Östergötland där jag föddes i början av sextiotalet. Redan som liten gick ofta och satte mig på en sten i en beteshage eller i skogen när någonting inte kändes riktigt bra. Där i naturen, och ibland hos kossorna i hagen, fann jag tröst, kände mig lugnare och starkare och aldrig ensam.

Under mitt vuxna liv har skogen blivit en allt viktigare plats för mig för att jag ska känna en balans mellan olika delar av mitt liv. Där kopplar jag av, får återhämtning, idéer dyker upp och jag ser mig själv i ett större sammanhang, som en del av naturen. Naturen ger mig ett existentiellt fotfäste, problem krymper och jag får nya perspektiv.

När jag var 24 år tog kärleken mig till en bonde på andra sidan Vättern. 2015 fick vi möjlighet att köpa granngården till min mans föräldrahem. Min man och våra söner såg fram emot mer mark att bruka men för mig var det något helt annat som fångade mitt intresse. Det var ett sädesmagasin, ett hönshus och en liten ladugård. När jag klev in i gårdens magasin bland redskap, hinkar och diverse skräp var det kärlek vid första ögonkastet. Jag hade hittat hem.

Villl du också träna din förmåga att ha kontakt med ditt inre?

Slå mig en signal eller fyll i formuläret så återkommer jag till dig så fort jag kan.

073-830 83 41
lena@magasineterikstorp.se