Professionella och genuina samtal i kombination med läkande naturupplevelser

Samtal - en viktig resurs

Jag värnar om en av de viktigaste resurserna vi har: förmågan att tala med varandra. I dagens digitala arbetsliv med högt tempo missas det ibland att samtalet är ett viktigt verktyg för att nå både produktivitet och hälsosamma arbetsplatser. Samtalet tvingar oss att stanna upp och reflektera över både oss själva och omgivningen så vi kan fatta kloka beslut.

Jag är inlyssnande och engagerad, och jag vägleder er genom professionella samtal utifrån den utmaning som ni som företag och du som chef eller ledare har.

Välj en tjänst att läsa mer om

Samtal & kollegial handledning

Professionella samtal ansikte mot ansikte.

Sorgbearbetning

Handledning för att klara stegen framåt vid sorg

Bondgårdsretreat

Kom till min gård och få nya insikter och perspektiv.

Kravlösa aktiviteter och reflektionstid

Du kommer till gården själv eller tillsammans med kollega/kollegor eller partner och stannar halv-heldag eller över natt. Under vistelsen ska du inte prestera något, alla aktiviteter är kravlösa. Som motsats till vardagen där mycket pockar på din uppmärksamhet, du dras med todo-listor som aldrig tar slut och har liten eller ingen reflektionstid kommer du att få utmana dig i att våga vara själv med dina tankar och sätta ord på dom. Mobilen kommer att vara avstängd under större delen av tiden. Vi avger ett ömsesidigt löfte om att det som sägs under vistelsen stannar i gruppen, om inget annat överenskoms.

Gårdens olika rum

Över hela världen har det publicerat tusentals studier om vilka goda effekter som naturvistelser har och det är ett forskningsområde som växer snabbt. På Erikstorp är naturen och dess olika rum en viktig del av våra samtal.

Soldattorpet

Soldattorpet har det vackra namnet Vallsbacken och var bostad fram till 1950. I dag är det en rogivande plats för pyssel, aktiviteter, möten, vila och övernattning.

Skogsgläntan

Skogsgläntan ligger i ett skogsbryn och här finns ett vindskydd och en grillplats. En perfekt plats för olika skogsupplevelser och reflektionstid.

Magasinet

Magasinet är gårdens hjärta. Här finns utrymme för samtal, workshops och att bara vara.

Grillkåtan

Grillkåtan används för gemenskap och samtal. Det finns en eldstad som skapar en varm och trygg atmosfär.

Gårdsboden

Gårdsboden har ett litet ombonat rum för enskilda samtal.

Välkommen med din förfrågan

Jag föreslår ett upplägg av vistelsen utifrån dina behov och önskemål. Du får en offert efter att jag stämt av med dig att förslaget på aktiviteter motsvarar dina förväntningar.