Välkommen till naturen kring Erikstorp


 I skogsgläntan med grillplats och vindskydd kan du umgås  tryggt  i dessa coronatider. Flytta ut födelsedagsfirander eller fikastunden och umgås med dina närmaste.
Varför inte flytta ut julen en stund?
Bokar gör du på sidan KONTAKTER.
Just nu kan du beställa nötköttslådor. Senast beställningsdag 21/12. Se mer info på Facebook Magasinetierikstorp.
 

Till Erikstorp kan du komma för individuella samtal och sorgbearbetning, alltid med naturen som mötesrum. Sorgbearbetning i grupp startar i vår.

Under sommaren   kan du ta ett SKOGSDOPP i Skogsgläntan.Det är en mycket rogivande plats när du behöver finna ett inre lugn . Här kan du boosta  din existentiella hälsa! Men det är också en plats för upptäcksfärder och lek. Du kan boka SKOGSGLÄNTAN så du får en helt egen plats i skogen.

MAGASINET

Letar ni efter en ny plats för ert föreningsmöte, APT, mm?? Boka då Magasine eller soldattorpet. De  kan bokas dagtid och på vardagar i den mån det passar med gårdens pågående sysslor! Hör bara av er så försöker jag  tillgodose era önskemål  på bästa sätt! Hembakat fika eller catering(ICA Blomman) fixar jag. Med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekomendationer tas max  15 personer  emot i Magasinet och sex personer i torpet. Detta  för att garantera avstånd till varandra.Välkommen att höra av er med era önskemål.