Min historia
 
Jag är en erfaren, trygg och jordnära beteendevetare och bonde med en filosofie magisterexamen i socialpsykologi i bagaget.  Under många år har också jobbat med HR-frågor och hjälpt hundratals chefer med skiftande utmaningar. Jag har också i olika sammanhang jobbat med att stödja och vägleda människor som haft erfarenhet av ohälsa.

Min drivkraft är att ge människor tillit till sin egen förmåga att göra förändringar i livet och hjälpa människor till acceptans av det som inte går att förändra. För mig är det viktigt att känsla, tanke och handling går ihop. Det gör att jag upplever balans i livet.

Jag dela med mig av vår gård med djur. jord och skog och min erfarenhet av att samtala med människor som har vitt skilda erfarenheter och utmaningar. 

Mina rötter har jag på en liten bondgård i södra Östergötland där jag föddes i början av sextiotalet. Dit, till skogen och huset från 1849 som jag växte upp i, återvänder jag och övriga familjen ofta. När jag var 24 år tog kärleken till en bonde mig över Vättern till Skaraborg. 2015 fick vi möjlighet att köpa granngården till min mans föräldrahem. Mannen såg fram emot mer mark att bruka men för mig var det något helt annat som fångade mitt intresse. Det var ett sädesmagasin, ett hönshus och en liten ladugård. När jag klev in i gårdens magasin bland redskap, säckar, hinkar och diverse skräp var det kärlek vid första ögonkastet. Jag hade efter många år hittat ytterligare en näringsrik jordmån för mina rötter. Det gav mig kraft och mod till att säga upp mig från fast jobb och bli kombinatör. Ganska raskt blev det höns, får, kossor och kaniner på gården i kombination med tillfälliga anställningar för oss båda.

Vill du veta mer om mina utbildningar och erfarenheter, se Linkedin.